Vleugelcarpet model Steinway

Gratis bezorging in Europa & Engeland. Elke maat en vorm is mogelijk. Staat uw maat of vorm niet bij onze producten? Neem contact met ons op!

 

Het Vleugelcarpet model Steinway wordt uitgevoerd in de vorm van uw Steinway vleugel.

 

Een piano- en Vleugelcarpet is geen normaal tapijt maar is voorzien van een hitteschild. Het hitteschild zonder bescherming onder de vleugel plaatsen is esthetisch niet mooi, vandaar dat wij tapijt gebruiken om ons hitteschild in te verwerken.

 

Het vleugelcarpet beschermt zowel de kastconstructie en ombouw, als de klaviertafel en console “poten” van uw vleugel tegen de direct opstijgende warme lucht van uw vloerverwarming. Opstijgende warme lucht onttrekt vocht aan uw vleugel waardoor o.a. lijmconstructies uitdrogen, loslaten en gaan werken. De oplossing: Plaats een Vleugelcarpet onder uw vleugel!

 

Bij "Gewenste maat" treft u een breedtemaat en een lengte maat aan.
De breedte is de buitenmaat van uw vleugel aan de klavierkant.
De lengte is de buitenmaat genomen vanaf de plek waar u voor de vleugel zit tot aan de achterzijde bovenklep.

 

Het Vleugelcarpet wordt altijd uitgevoerd in de vorm van een vleugel. M.b.t. de vorm van de standaard Vleugelcarpetten zijn wij uit gegaan van de Steinway vleugel collectie. Uiteraard kunnen wij ook een Vleugelcarpet op maat voor u maken. Meer info hierover vindt u onder de button; Vleugelcarpet op maat.

 

Is de Relatieve Luchtvochtigheid in de omgeving van uw vleugel te laag, gebruik dan het Vleugelcarpet altijd i.c.m. een bevochtigingsysteem.

 

Aanvullende informatie; Wat is een goede luchtvochtigheid voor uw piano? Als de wijzer van de hygrometer tussen de 45-60% staat. Staat deze lager is de Relatieve Luchtvochtigheid te laag, een luchtbevochtiger kan dan uitkomst bieden.

Bron vermelding tekst aanvullende informatie; deze is afkomstig van de website van de Vereniging Voor Pianotechnici Nederland, afgekort de VvPN.

 

Uw vleugel kan direct, zonder piano schotels, op het Vleugelcarpet worden geplaatst. Pianoschotels worden niet standaard meegeleverd bij uw bestelling. Als u ter bescherming van het Vleugelcarpet piano schotels onder de wielen wilt plaatsen kunt u deze tegen meerprijs bij uw Vleugelcarpet bestellen.

 

Het Vleugelcarpet kan een maatafwijking hebben van maximaal 2%.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen