Verzenden & Retourneren

Bezorg kosten:

Bestellingen boven de € 100,00 worden gratis geleverd. Bij bestellingen onder de € 100,00 bedragen de verzendkosten voor;

Nederland + België € 6,95

Duitsland + Frankrijk € 11,95

Oostenrijk € 16,95

Wij verzenden ons product wereldwijd! Wilt u in een ander land ons product ontvangen neem dan contact met ons op voor een prijs opgave.

 

Verzenden:
Pianocarpet werkt met verschillende bezorg diensten samen waaronder UPS, POSTnl etc. Indien betreffende bezorgdienst werkt met een automatische Track & Trace mail dan ontvangt u via de mail de status van de bezorging van uw bestelling. 

Wij doen logischerwijze ons best om onze producten in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Bedenktermijn - Retourneren:
Op elke aankoop heb je een bedenktermijn, ook wel herroepingsrecht genoemd, van 14 dagen. Voor aanvullende informatie en voorwaarden verwijs ik u naar artikel 6 herroepingsrecht van de algemene voorwaarden. 
Als er een product op maat besteld is, vervalt je 14 dagen bedenktermijn. Zie artikel 8 uitsluiting herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u naar onze webwinkel zijn voor uw rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking, zoals vermeld staat in artikel 6 - herroepingsrecht van de algemene voorwaarden, aan de ondernemer geretourneerd worden.

Let op: Bij beschadiging van het product door bijvoorbeeld het plaatsen van de piano of vleugel op het piano- of vleugelcarpet is de consument aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het spreekt voor zich dat we onze klanten optimaal van dienst willen zijn en streven naar 100% tevredenheid. Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zullen we in overleg altijd een passende oplossing aandragen. U kunt ons altijd telefonisch (0850 470 131), via de chat op de website of via email ([email protected]) bereiken.